Kleuren

Kleuren

Onderstaand een overzicht van de zes meest verkochte kleuren. Bij Articorq worden alle kurkvloeren handmatig gekleurd. Mocht u graag professioneel advies krijgen bij het kiezen van een kleur kunt u contact met ons opnemen via onze contact pagina.

kleuren kurkvloer

Wit

Kleur code ARC-45

kleuren kurkvloer

Belgische Hardsteen

Kleur code ARM-225

kleuren kurkvloer

Crème

Kleur code ARC-25

kleuren kurkvloer

Donker Grijs

Kleur code ARC-220

kleuren kurkvloer

Wit/ Grijs

Kleur code ARM-223

kleuren kurkvloer

Grijs/ Wit

Kleur code ARM-214

KLEUR
Er zijn oneindig veel mogelijkheden bij het kleuren van een kurkvloer. Kom een kijkje nemen in onze showroom en zie met eigen ogen wat er mogelijk is.
Kleuren op een foto zijn altijd anders als in het echt. Kom geheel vrijblijvend langs om de kleuren te bekijken. Maak een afspraak via: info@articorq.nl

Diverse Kleuren

Onderstaand een overzicht met de mogelijke kleuren die kunnen worden aangebracht op een kurktegel. Staat uw gewenste kleur er niet tussen dan kunnen wij deze speciaal voor u maken. Maak geheel vrijblijvend een afspraak via onze contact pagina.

kleuren kurkvloer roze

Zacht Roze

Kleur code 0030-R

kleuren kurkvloer licht blauw

Licht Blauw

Kleur code 2040-B

kleuren kurkvloer rood

Rood

Kleur code ARC-86

kleuren kurkvloer donker blauw

Donker Blauw

Kleur code 5040-B

kleuren kurkvloer groen

Groen

Kleur code ASY-92

De vloer naturel aflakken geeft de vloer een mooie natuurlijke en warme uitstraling.
Een steen of hout 'look' op uw kurkvloer? Dat kan bij Articorq. Geniet van alle positieve eigenschappen van kurk en de uitstraling van steen of hout!
Isolerend
Kurk heeft een sterk isolerend vermogen. Niet alleen qua warmte maar ook qua geluid. Door een kurken vloer of kurken wand in uw huis te nemen bespaard u dus niet alleen op uw energierekening maar wordt uw woongenot groter door de gedempte geluiden.

MEER

Portfolio
Hier een greep uit de vloeren die wij al geplaatst hebben

MEER

In alle kleuren en vormen
U kunt kurk in alle kleuren en vormen bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de uitstraling van een zwarte hardstenen vloer evenaren maar heeft u de voordelen van kurk.

MEER

Kurk is een warm en isolerend product.

Aanbiedingen

Bekijk onze huidige aanbiedingen. We proberen onze site zo goed mogelijk te onderhouden maar het kan natuurlijk zijn dat iemand u net voor geweest is.