Sanitair & meubels

De nieuwste innovatie's van kurk!

NuSpa

Sanitair

De kurk industrie verlegd grenzen van wat haalbaar is met het veelzijdige en duurzame materiaal kurk. NuSpa heeft kurk gebruikt in een scala aan sanitair. Een bad, wastafels, wastafel eenheden en bijpassende krukjes vervaardigd uit een blok kurk. 

Kurk profiteert van prachtige natuurlijke eigenschappen. Hierdoor helpt het NuSpa om water op temperatuur te houden, de baden veiliger te maken en deze meer comfortabel te maken. Doordat kurk stroef is kunt u niet uitglijden wanneer u in bad stapt. Ook wanneer u in bad ligt kunt u niet wegglijden. 

Stap ook nooit meer in een koud aanvoelend bed dankzij NuSpa. Kurk is een warm product en zal nooit koud aanvoelen op uw lichaam.

Het sanitair is twee verschillende kleuren te verkrijgen. Naturel kurk of donker gebrand kurk. 

NuSpa is bekroond met de IF Design Awards 2015, de Green Design Award 2015 en werd genomineerd voor de German Design Awards van 2016.

Prijzen van het NuSpa sanitair zijn op aanvraag.

Voor meer informatie over dit prachtige van kurk vervaardigde kurk sanitair kunt u ons bellen of mailen:

Moon Design

Meubels

Nieuw in de kurk wereld zijn meubels van kurk. Net als het sanitair worden de meubels gemaakt uit massieve blokken kurk. 

Doordat kurk een warm en zacht product is zal de Moon Chair nooit hard aanvoelen. Zelfs zonder kussen creëert de Moon Chair een comfortabele zitting. Randen voelen niet scherp aan en met zijn luxe design past de stoel goed in iedere inrichting.

De Moon Table is voorzien van een kunst stof plaat 'zwevend' op een massief blok kurk.

Ondanks dat kurk een licht product is zijn de meubels van massief kurk toch zwaar. Door de compacte persing van het kurk heeft het een goede zwaarte gekregen waardoor de meubels niet glijden wanneer u gaat zitten.

Net als het sanitair is de Moon Design collectie te verkrijgen in een lichte natuurlijke kleur en een donker gebrande kurk kleur.

Prijzen van de Moon Design collectie zijn op aanvraag.

Heeft u vragen over de Moon Design collectie kunt u ons altijd bellen of mailen:

Krukken

Wij hebben diverse soorten krukken in ons assortiment. Allemaal gemaakt van massief kurk.

Bijvoorbeeld de super leuke en hippe krukjes gemaakt van massief kurk. Verkrijgbaar in de vorm van een wijnstopper en een champagne kurk. De champagne stopper hebben wij in twee formaten, klein en XL (te gebruiken als bar kurk). De wijnstopper hebben wij alleen in het kleine formaat.

De opdrukt van de krukjes is geprint en bij de prijs inbegrepen. Liever zonder opdruk of uw eigenlijk logo op de krukjes? Dat kan, u kunt ons voor meer informatie bellen of mailen.

De schijven kruk is 1 geheel. Die verspringend op elkaar zijn bevestigd. Deze hebben wij in het groot en in het klein.

Bij het driepoten krukje kunt u de poten losmaken doormiddel van schroeven.

De krukjes zijn te bestellen via onze webshop.